9.3.10

Gongi

Skaņu terapija “Peldēšanās gonga skaņās”

Gongu sesiju vada skaņu terapijas treneris Andrejs Sutuginas no Lietuvas. Arhaiskie instrumenti ir viņa kaislība, tie nāk no dažādām pasaules vietām. Viņa kolekcijā ir unikāli planetārie gongi, uguns un mēness gongi, daudzi Tibetas dziedošie trauki un citi instrumenti, kuriem ir dzīvais skanējums. Viņš tieši tā arī sauc savus instrumentus – dzīvie. Dažiem no šiem instrumentiem ir vairāk kā 1000 gadu.

Andreja vadītā gongu sesija katru reizi ir citāda. Viņš saka, ka nevis viņš spēlē gongus, bet gongi paši spēlē caur viņu, notiek improvizācija.

Meditācija ar gongiem veicina pilnīgu atslābināšanos, atbrīvojot mūsu smadzenes no nepārtrauktās domu plūsmas. Tā ir skaņu terapija. Gongs palīdz transformēt sajūtas un atjaunoties. Pārdzīvotais gonga sesijas laikā katram būs citāds – sajūtas var variēt no biedējošām līdz pacilājošām, vai nomierinošām, bet varbūt tās būs erotiskas izjūtas, vai saviļņojums, vai arī muzikāls baudījums.

„Peldēšanos Gonga skaņās” vadīs skaņu terapijas treneris Andrejs Sutuginas no Lietuvas. Gongu meditācija notiks 27.martā 18.00 Zigfrīda Annas Meierovica (Basteja) bulvārī 1. Pasākums ilgs aptuveni 2 stundas. Maksa par piedalīšanos LVL 10 no cilvēka. šoreiz iepriekšēja pieteikšanās pa telefonu +37129221643 (Aija) obligāta, jo zālē var nepietikt vietas. Līdzi vajadzētu paklājiņu, uz kura atgulties, varbūt pledu, ar ko apsegties, lai jums pašiem būtu ērti.

No comments:

Post a Comment